Maailman paras pop up -ravintola

LempiLaasonen ja Anna-Liisa Suvinen esittelevät annoksiaan Maailman parhaat ruoat -kilpailussa. Hotelli- ja ravintolamuseo.

Keittiömestari Lempi Laasonen ja pääkylmäkkö Anna-Liisa Suvinen Lontoon kansainväliseen ravintola-alan näyttelyssä.

Helsingin ruotsinkielinen Rudolf Steiner-koulu toteuttaa perjantaina 11.11.2016 klo  11-16 pop up -ravintolan Hotelli- ja ravintolamuseon tiloissa. Museoon on vapaa pääsy tapahtuman ajan.

Maailman paras pop up -kahvila on saanut inspiraationsa museon Rinta rinnan -näyttelyssä olevasta 1950-luvun kuvasta, jossa esitellään Suomen edustusruokia Maailman parhaat ruoat -kilpailussa. Kilpailun voittajaksi valittiin mämmi ja kalakukko ylsi kakkoseksi. Pop up -kahvilassa mämmi ja kalakukko saavat uudet, modernit tulkinnat. Ravintolassa kuullaan myös 1950-luvun musiikkia oppilaiden esittämänä.

Puolet kahvilan tuotosta lahjoitetaan Nenäpäivä-kampanjaan.

Yhteistyössä mukana Heinon Tukku Oy.

Seuraa kahvilan valmistumista Facebookissa. Jos et pääse paikan päälle voit osallistua keräykseen Nenäpäivän sivuilla.