Poikkeukset aukioloajoissa

Näyttelyt ovat avoinna ti, to-su klo 11-18 ja ke 11-20. Opastukset voidaan aloittaa arkisin klo 9.00 alkaen.

Tietopalvelu on avoinna ajanvarauksella, pääsääntöisesti ti-pe klo 11-15.

Museo on suljettu:

Maanantaisin

19.4. (pitkäperjantai)
1.5. (vappu)
21.–23.6. (juhannus)
6.12. (itsenäisyyspäivä)
24.–26.12. ja 31.12.2019 (joulu ja uudenvuodenaatto)

Poikkeuksia aukioloissa:

11.9. klo 17-20 luento: Ilmastonmuutos ja ruoka, Climate Reality Leader Anu Harkki, tilaisuuteen ja näyttelyihin vapaa pääsy

7.10. klo 17–20 erikoisilta, museo suljettu yleisöltä: Sex, Drugs & Restaurant Work – Ravintolatyön tulevaisuus

9.10 klo 17-20 luento: Suomalainen köyhyys ja ruoka-apu, hyvinvointitutkija Tuomo Laihiala, tilaisuuteen ja näyttelyihin vapaa pääsy

6.11. klo 17-20 luento: Ruoka ja kulttuurinen muutos, akatemiatutkija Katja Uusihakala ja Matti Eräsaari, tilaisuuteen ja näyttelyihin vapaa pääsy

20.11. klo 17-20 luento: Muuttuuko ruoka? Elintarviketeknologian tutkimusprofessori emerita Kaisa Poutanen, tilaisuuteen ja näyttelyhin vapaa pääsy

16.10. klo 17-20 erikoisilta, museo avoinna vain Fake food -tapahtumalipun ennakkoon ostaneille, osta lippu: https://holvi.com/shop/hotellijaravintolamuseo/