Aukioloajat ja hinnat

AUKIOLOAJAT

ti–su 11–18, ke 11–20
Ilmaisilta: joka kuun viimeinen keskiviikko klo 17–20.
Museot eivät ole auki seuraavina päivinä: pääsiäinen 15.4. ja 18.4., vappu 1.5., juhannus 24.–26.6., itsenäisyyspäivä 6.12., joulu 24.- 26.12., uudenvuodenaatto ja -päivä 31.12.2022–1.1.2023.
Tietopalvelu on avoinna sopimuksen mukaan.

HINNAT

Aikuiset 12 € 
Kaapelimuseoiden yhteislippu (Hotelli- ja ravintolamuseo, Teatterimuseo ja Valokuvataiteen museo) 15 €
Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät 6 €

Vapaa sisäänpääsy ympäri vuoden:

Maksuvaihtoehdot:

  • Käteinen
  • Pankki/luottokortti (Visa, Visa Electron, Mastercard)
  • SmartumPay
  • Smartumin setelit
  • Edenredin Virike-seteli
  • Ticket Duo
  • Ticket Virike

Smartumin ja Edenredin maksutavoilla ei voi maksaa Kaapelimuseoiden yhteislippua eikä ostaa Hotelli- ja ravintolamuseosta Museokorttia.

Kuva Museokortista.

Muut edut:

Meillä käy Museokortti. Museokortin hinta on 74 € ja kortin uusinta maksaa 69 €. Kortilla pääsee yli 300 suomalaiseen museoon vuoden ajan ensimmäisestä käyttökerrasta lukien.
Olemme mukana Helsingin kulttuurikeskuksen Kulttuurikaveri-toiminnassa: Jos yksin lähteminen tuntuu hankalalta, voit kutsua museovierailulle seuraksesi kulttuurikaverin! Lue lisää.

 

OPASTUSTEN JA TYÖPAJOJEN HINNAT

Hotelli- ja ravintolamuseon näyttelyihin voi tutustua ryhmille tilauksesta järjestettävillä opastetuilla kierroksilla ja aihepiiriä syventävissä työpajoissa. Opastuksia ja työpajoja voi myös yhdistellä. Osalle opastuksista on mahdollista ostaa kierroksen aikana nautittavat cocktailpalat ja/tai juomapaketti.

Opastus:

Arkisin 80 € / ryhmä
Viikonloppuisin 120 € / ryhmä
Lisäksi perimme pääsymaksut 6 € / hlö. Oppilaitosopastuksissa ei peritä pääsymaksuja.
Ryhmän koko max. 15 henkeä.

Virtuaaliopastukset 150 € / ryhmä
Ryhmän koko max. 30 henkeä.

Kysy tarjous tai varaa opastus lomakkeella tai varauspalveluista varaukset(at)hotellijaravintolamuseo.fi tai p. 044 747 4106.

Hinnat ALV 0 %. Hotelli- ja ravintolamuseo on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhteisö, joka ei peri yleishyödyllisestä toiminnastaan (opastukset, työpajat, museokäynti) arvonlisäveroa.