Juhlarahasto

Helsingin Kaapelitehtaalla toimiva Hotelli- ja ravintolamuseo täyttää 50 vuotta vuonna 2021. Museo viettää juhlavuottaan työn merkeissä kehittäen toimintaansa kohti ainutlaatuisen elämyksellistä ja moniäänistä ruoka- ja juomakulttuurin foorumia. Museo uudistaa konseptiaan, näyttelyitään ja palveluitaan, jotta sen toiminta on jatkossa entistä vaikuttavampaa. Uudistettu museo avataan yleisölle juhlavuoden huipennuksena loppuvuonna 2021. Juhlavuoden kunniaksi museota ylläpitävä Hotelli- ja ravintolamuseosäätiö on perustanut myös 50-vuotisjuhlarahaston, johon kerättävien varojen avulla tuetaan museon toimintaa.

Museo kutsuu kaikki mukaan viettämään juhlavuotta yhdessä ja tukemaan museon toimintaa säätiön juhlarahaston avulla. Rahastoon voivat lahjoittaa niin yksityishenkilöt, yhteisöt kuin yrityksetkin. Kaikenkokoiset lahjoitukset ovat tervetulleita.

Lahjoittajien nimet julkaistaan museon kotisivuilla ja uudistuneissa museotiloissa heidän niin halutessaan ja lisäksi lahjoittajat saavat  kunniakirjan lahjoituksesta.

Lahjoitustilimme Danske Bank FI22 8000 1710 2637 25

Halutessasi nimesi julki ja kunniakirjan lahjoituksesta lisää maksun viestikenttään nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Huom! Muuta @-merkki muotoon (at)

Lahjoituksen voi tehdä myös Holvi-verkkokaupassamme.

 

Rahankeräyslupa

Hotelli- ja ravintolamuseosäätiöllä on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa, numero RA/2020/1033, myönnetty 28.8.2020. Lupa on voimassa toistaiseksi 1.10.2020 alkaen koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Varojen käyttö: Hotelli- ja ravintolamuseosäätiö tallentaa varat 50-vuotisjuhlarahastoon, jonka varoja käytetään museon suurien investointien rahoittamiseen – kuten näyttelyuudistus, kokoelmien säilytystilojen uudelleenjärjestelyt, kokoelmahallintajärjestelmän hankinta – sekä tasapainottamaan museon normaalitoiminnan ulkopuolelta tulevien toimintaympäristössä tapahtuvien muutosten kustannusvaikutuksia museon talouteen.

JUHLARAHASTON SÄÄNNÖT (pdf-tiedosto)

 

Lisätietoja:
Anni Pelkonen, museonjohtaja
anni.pelkonen@hotellijaravintolamuseo.fi
+358 44 7474107

 

Kiitämme saamastamme tuesta:

CC-kilta ry
Chaine des Rotisseurs Finlande
E. Ahlström Oy
Nuoritalo, Tomi
SOK Mara-ketjuohjaus
Suomen baarimestareiden ja kannattajien kerho F.B.S.K. ry
Suomen Sommelierit ry
Vatanen, Mirja