Kokoustila

Järjestä erilainen kokous museossa! Hotelli- ja ravintolamuseon kokoustila soveltuu esimerkiksi neuvottelujen, kokousten, pienten seminaarien ja luentojen pitopaikaksi. Kokouksen yhteydessä voi helposti tutustua myös museon näyttelyihin ja virkistäytyä kokoustauolla vaikkapa laulamalla näyttelyssä karaokea!

Kokoustilassa käytössä:

  • Nettiyhteys
  • Projektori
  • Fläppitaulu

Kokoustilaan sopii tuolipaikat 30 henkilölle tai pöytäpaikat 20 henkilölle. Tilan koko on noin 30 neliötä.

HUOM! Terveysviranomaisten asettamien koronarajoitusten vuoksi suosittelemme kokoustilaamme tällä hetkellä max 10 hengen kokouksiin ja tilaisuuksiin, jotta riittävistä turvaväleistä voidaan pitää huolta.

Täältä näet lisää kuvia kokoustilastamme.

Vuokrahinnat

Puoli päivää (ennen / jälkeen lounasaikaa) 175 €

Koko päivä 295 €

Hinnat sis. ALV.

Hinta koskee tilan käyttöä museon aukioloaikoina, tiistaista perjantaihin klo 9.15-17.45, keskiviikkoisin klo 19.45 saakka. Viikonloppuisin +20 %. Museon aukioloaikojen ulkopuolella veloitamme lisäksi 90 € / h.

Kokoustila-asiakkailta emme peri erikseen pääsymaksua museon näyttelyihin.

Ohjelmapalvelut

Voit yhdistää kokoukseesi myös toiminnallisen työpajan tai opastetun kierroksen näyttelyissämme. Tarjolla on erilaisia teemakierroksia, kuten hauska Happy Hour -draamakierros 1930-luvun tyyliin, johon voi yhdistää myös maistiaisia 30-luvun hengessä.

Kokoustilan vuokraajille opastettu kierros museoon tai työpaja näyttelyssä á 75 € sisältäen pääsymaksut (ALV 0 %: museo ei peri yleishyödyllisestä toiminnastaan arvonlisäveroa). Yhdelle kierrokselle tai työpajaan mahtuu max. 20 henkilöä. Isommat ryhmät jaamme useampaan opastukseen.

Varaukset ja lisätietoja

Anni Pelkonen, anni.pelkonen(at)hotellijaravintolamuseo.fi, P. 044–747 4107

Merja Nummi, merja.nummi(at)hotellijaravintolamuseo.fi, P. 044–747 4106

Varauksen tilasta voi jättää myös sähköisellä lomakkeella. Otamme Teihin yhteyttä mahdollisimman pian!

Peruutusehdot

Peruutukset tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta. Peruuttamattomista varauksista peritään tilavuokra täysimääräisenä.