Yhteistyö
Teemme yhteistyötä laajasti eri yritysten, oppilaitosten, yliopistojen, museoiden ja yhdistysten kanssa. Yhteistyön tuloksena olemme toteuttaneet näyttelyitä, pop up -ravintoloita, verkkoaineistoja jne. Alla esimerkkejä yhteistyöprojekteistamme. Tutustu ja ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut toimimaan kanssamme.

Ruokatajua museossa
Sisältöjä ruokakasvatukseen
Ruokahaaste2020
Uusia makuja, jaettua ruokailoa ja kestäviä arjen rutiineja
E-VOKED
Kansainvälisiä verkostoja ja yhteistyötä eurooppalaisten museoiden välillä
Satokautta kuvaten
Retkiä luontoon ja valokuvausta
RESTO-tietotaitokilpailu
Ammattikorkeakouluyhteistyötä
Rakkauden tiloja
Neljä museota juhlistaa satavuotiasta Suomea.
Suomi 100 -yhteistyö
Osallistuimme useisiin hankkeisiin
Kokaten ja kuvaten
Ruokakuvauskurssi turvapaikanhakijoille
Yhteistyö kotitaloustieteenlaitoksen kanssa

Mobiilimuseo
Yhteistyö ammatillisten oppilaitosten kanssa
Ekologinen ruokakulttuuri -teemaviikko

Pop up -ravintolat museossa

Perinneruoka – Nam? Yök? Häh?

Ruoka-aika! – Ruokavisan tapahtumaviikko

Kämpin aarteidenetsintä
Hotelli Kämpin, Glorian Antiikin ja Hotelli- ja ravintolamuseon yhteinen projekti
Restopedia
Muistoja suomalaisista ravintoloista
200 vuotta helsinkiläistä ruokakulttuuria lautasella

Suomi syö ja juo -hanke
Olemme mukana ruoka- ja juomakulttuurin nykydokumentointihankkeessa.