Rakkauden tiloja

Rakkauden tiloja logoRakkauden tiloja on neljän uusmaalaisen museon, Hotelli- ja ravintolamuseon, Lottamuseon, Teatterimuseon ja Vantaan kaupunginmuseon yhteistyöhanke, jolla juhlistetaan 100-vuotiasta Suomea. Monesti itsenäisyyttä juhlistetaan muistelemalla sotia tai valtiomiehiä, mutta museot halusivat tehdä jotain erilaista. Syntyi Rakkauden tiloja -hanke, jossa fokuksessa on rakkaus ja välittäminen eri näkökulmineen. Hanke kuuluu Suomi100-ohjelmaan.

Rakkauden tiloja tiivistää museoiden välistä yhteistyötä. Hankkeen myötä museoissa järjestetään neljä erilaista rakkausaiheista näyttelyä: Hotelli- ja ravintolamuseon Nautinnon nälkä, Lottamuseon Avaa sydämesi!, Teatterimuseon Näytelty rakkaus ja Vantaan kaupunginmuseon Tunteiden kiitotiellä avattiin ystävänpäivänä 14.2.2017.

Näyttelyiden lisäksi museot järjestävät oheistapahtumia yksin ja yhdessä, aitoina kohtaamisina sekä sosiaalisessa mediassa. Rakkauden tiloja -nettisivuilla ja somekanavilla pääset syventymään rakkausteemoihin sekä seuraamaan näyttelyiden valmistumista. Lue lisää www.rakkaudentiloja.fi

Rakkauden tiloja on palkittu Vuoden museoviestintäteoksi. Suomen museoliiton ja ICOMin Suomen komitean palkintoraati valitsi voittajan toukokuussa 2017.

Vuoden_museoviestinta776_banneri_300x75