All Food, Less Waste -ruokatapahtuma 21.11.2018

Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijat kutsuvat sinut herkulliseen illanviettoon!

Keskiviikkona 21.11.2018 klo 17.30 alkaen Hotelli- ja ravintolamuseolla keskustellaan kestävän kehityksen mukaisesta ravintolatoiminnasta ja nautitaan opiskelijoiden valmistamia maisteluannoksia. Tapahtuman tuottavat yhteistyössä Laurea University of Applied Sciences ’n opiskelijat Elina Jussila, Satu Oinonen ja Erik Parikka sekä BarLaurea ja Hotelli- ja ravintolamuseo.

Illan aikana kuullaan muun muassa jätteetöntä toimintatapaa totetuttavan Restaurant Nollan Carlos Henriquesia. Tapahtuman juontaa Laurean lehtori, Olutliiton puheenjohtaja Anikó Lehtinen. Erik Parikan suunnittelema menu julkaistaan pian, joten pysy kuulolla!

Puhetta ja ruokaa sisältävän tapahtuman tarkempi ohjelman julkaistaan syksyn aikana. Tapahtuma FacebookissaOsta liput museon Holvi-kaupasta.

Tapahtuma on osa museon ruoan tulevaisuutta tutkivaa Food & Future Forum -tapahtumakokonaisuutta.