Olut ja juustot -työpaja 11.3.

Juustonautinnot on perinteisesti yhdistetty viiniin, mutta vähintäänkin yhtä herkullisia makupareja syntyy yhdistelemällä erilaisia oluita ja juustoja.

Tule kokemaan uudenlaisia makuelämyksiä ja kuulemaan parhaat vinkit oluen ja juuston liittoon. Olutasiantuntija Anikó Lehtinen johdattaa kävijät oluen ja juustojen saloihin 11.3. klo 17.30-19.00.

Työpajassa maistellaan erilaisia oluita ja niihin sopivia juustoja. Mukaan mahtuu 16 osallistujaa.

LOPPUUNMYYTY!

Huom! Vain ennakkolipun ostaneille

Osta liput Holvista: https://holvi.com/shop/hotellijaravintolamuseo/
Olut ja juustot -työpaja 30€
Olut ja juustot -työpaja Museokortilla 25€

Työpaja järjestetään yhteistyössä Ruoholahden K-Citymarketin kanssa.