Olut ja kevään makeat herkut -työpaja

Työpaja on poistettu väliaikaisesti myynnistä. Seuraamme koronavirustilanteen kehittymistä, ja palautamme työpajan jälleen myyntiin, kun varmistuu voidaanko työpaja järjestää toukokuussa. 

 

Olut on mainio ruokajuoma, mutta ehkä hieman yllättäen se sopii hienosti myös jälkiruokien ja makeiden leivonnaisten kanssa.

6.5. klo 17.30 olutasiantuntija Anikó Lehtinen kertoo vinkkejä oluen ja keväisten herkkujen yhdistämiseen. Työpajassa maistellaan erilaisia oluita ja niihin sopivia pieniä makeita maistiaisia.

Mukaan mahtuu 16 osallistujaa.

Huom! Vain ennakkolipun ostaneille

Liput Holvista

Olut ja kevään makeat herkut -työpaja 6.5. 30 €
Olut ja kevään makeat herkut -työpaja Museokortilla 6.5. 25 €

Työpaja järjestetään yhteistyössä Ruoholahden K-Citymarketin kanssa.