Tasting-kierrokset

Tule kokemaan suomalaisen juhlaruokailun historia täysin uudella tavalla! Hotelli- ja ravintolamuseo järjestää Yhtä juhlaa -opastukseen liittyviä juomakierroksia, joilla kuullaan suomalaisen ruoka- ja juomakulttuurin muutoksista viimeisen sadan vuoden aikana maistellen samalla eri aikakausiin sopivia juomia. Miltä maistuu kieltolain aikaan ravintoloissa tarjoiltu kova tee? Entäpä 2010-luvun Ravintolapäivässä tarjoillut drinkit mehujään muodossa?

Kierros kestää noin tunnin ja se sisältää viisi erilaista pientä maisteluannosta. Voit ostaa lipun opastetulle kierrokselle tastingilla tai ilman. Järjestämme kaikille avoimia kierroksia säännöllisesti tai kierroksen voi ostaa omalle porukalleen haluamallaan aikataululla (varauslomake alalaidassa).

Tapahtuman lippu voidaan palauttaa viimeistään 7 vuorokautta ennen tapahtuman alkua. Tämän jälkeen lippuja ei voi palauttaa eikä peruuttaa. Lippu ei ole henkilökohtainen, mutta tastinglipuissa on 18 vuoden ikäraja. Saavu paikalle ajoissa! Kierrosta ei järjestetä, mikäli osallistujia on alle 6 henkilöä – tällöin rahat palautetaan.

Tulevat kierrokset

Lauantai 4.11.2017 klo 16:00 / Loppuunmyyty

 

Keskiviikko 22.11.2017 klo 17:00

Lipun tyyppi Hinta Kpl Ostoskori
Opastettu kierros 15€
Koriin!
Musekorttilaisen opastettu kierros 10€
Koriin!
Opastettu kierros + juomatasting 25€
Koriin!
Musekorttilaisen opastettu kierros + juomatasting 20€
Koriin!

Kevään kierrokset ilmoitetaan lokakuun aikana