Tieteellis-gastronominen klubi

Tieteellis-gastronominen klubi on avoin kaikille ruoasta kiinnostuneille.  Klubitapaamisissa keskitytään tarkastelemaan ruokaa, ruoanlaittoa ja ruoasta nauttimista sekä tieteelliseltä että gastronomiselta kantilta. Molekyyligastronomian hengessä siis mennään.

Klubi-illat järjestetään kahdessa paikassa:

  • Helsingissä Hotelli- ja ravintolamuseon tiloissa Kaapelitehtaalla
  • Turussa yliopiston Aistikattila-moniaistilaboratoriossa

Esitykset pidetään jommassakummassa päässä ja välitetään videon välityksellä sitten siihen toiseen paikkaan. Kunkin tapaamisen näytteet arvioidaan samanaikaisesti molemmissa paikoissa, ja tulokset kulkevat nekin videon välityksellä samanaikaisesti molempiin tilaisuuksiin.

Klubi kokoontuu aina kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 17–19. Syksyn teemat ovat:
• Keskiviikko 7.9.2022 klo 17–19: kasviproteiinit. Blogipostaus illasta Molekyyligastronomia-sivulla.
• Keskiviikko 5.10.2022 klo 17–19: perunalastut. Blogipostaus Molekyyligastronomia-sivulla.
• Keskiviikko 2.11.2022 klo 17–19: paluu juurille. Yhteistyössä Rostenin kanssa. Blogipostaus illasta Molekyyligastronomia-blogissa.
• Keskiviikko 7.12.2022 klo 17–19: tulevaisuuden ruoka

Tarkempia tietoja klubi-illoista viikkoa tai kahta ennen kutakin tapaamista.

Noudatamme kaikissa tilaisuuksissamme turvallisemman tilan periaatteita.

Lisätietoja klubin historiasta ja toiminnasta löydät Anu Hopian Molekyyligastronomia -sivulta.

Helsinki: Tällä hetkellä joulukuun klubi on loppuun varattu, mutta tiedotamme täällä ja Facebook-tapahtumassa mikäli iltaan vielä vapautuu paikkoja


Ilmoittautuminen TurkuunJoulukuun TG-klubi, Turku


Kevään 2023 klubi-illat:
1.2.
1.3.
5.4.
3.5.
Klubi-iltojen teemat tarkentuvat myöhemmin. Ilmoittautuminen klubi-iltoihin aukeaa vuoden 2023 alussa.