Tieteellis-gastronominen klubi
Tieteellis-gastronominen klubi on avoin kaikille ruoasta kiinnostuneille. Klubitapaamisissa keskitytään tarkastelemaan ruokaa, ruoanlaittoa ja ruoasta nauttimista sekä tieteelliseltä että gastronomiselta kantilta. Molekyyligastronomian hengessä siis mennään.
Klubi-illat järjestetään kahdessa paikassa:
- Helsingissä Hotelli- ja ravintolamuseon tiloissa Kaapelitehtaalla
- Turussa yliopiston Aistikattila-moniaistilaboratoriossa
Esitykset pidetään jommassakummassa päässä ja välitetään videon välityksellä sitten siihen toiseen paikkaan. Kunkin tapaamisen näytteet arvioidaan samanaikaisesti molemmissa paikoissa, ja tulokset kulkevat nekin videon välityksellä samanaikaisesti molempiin tilaisuuksiin.
Klubi kokoontuu aina kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 17–19. Kevään teemat ovat:
• Keskiviikko 1.2.2023 klo 17–19: Pulla. Lue kooste pulla-illasta.
• Keskiviikko 1.3.2023 klo 17–19: Säilöminen Lue lisää säilömisestä
• Keskiviikko 5.4.2023 klo 17–19: Salmiakki Lue lisää salmiakki-illasta
• Keskiviikko 3.5.2023 klo 17–19: Makkara Lue makkaraillan ennakko
Tarkempia tietoja klubi-illoista viikkoa tai kahta ennen kutakin tapaamista.
Noudatamme kaikissa tilaisuuksissamme turvallisemman tilan periaatteita.
Yhteenvedot menneistä tapaamisista sekä lisätietoja klubin historiasta ja toiminnasta löydät Anu Hopian Molekyyligastronomia -sivulta.
Liity myös klubi-iltojen Facebook-tapahtumaan.
Ilmoittautuminen Helsinki:
Ilmoittautuminen Turku: