Tieteellis-gastronominen klubi

Tieteellis-gastronominen klubi on avoin kaikille ruoasta kiinnostuneille.  Klubitapaamisissa keskitytään tarkastelemaan ruokaa, ruoanlaittoa ja ruoasta nauttimista sekä tieteelliseltä että gastronomiselta kantilta. Molekyyligastronomian hengessä siis mennään.

Klubi-illat järjestetään kahdessa paikassa:

  • Helsingissä Hotelli- ja ravintolamuseon tiloissa Kaapelitehtaalla
  • Turussa yliopiston Aistikattila-moniaistilaboratoriossa

Esitykset pidetään jommassakummassa päässä ja välitetään videon välityksellä sitten siihen toiseen paikkaan. Kunkin tapaamisen näytteet arvioidaan samanaikaisesti molemmissa paikoissa, ja tulokset kulkevat nekin videon välityksellä samanaikaisesti molempiin tilaisuuksiin.

Klubi kokoontuu aina kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 17–19. Kevään teemat ovat:
• Keskiviikko 1.2.2023 klo 17–19: Pulla. Lue Pulla-illan ennakko.
• Keskiviikko 1.3.2023 klo 17–19: Säilöminen
• Keskiviikko 5.4.2023 klo 17–19: Salmiakki
• Keskiviikko 3.5.2023 klo 17–19: Makkara

Tarkempia tietoja klubi-illoista viikkoa tai kahta ennen kutakin tapaamista.

Noudatamme kaikissa tilaisuuksissamme turvallisemman tilan periaatteita.

Yhteenvedot menneistä tapaamisista sekä lisätietoja klubin historiasta ja toiminnasta löydät Anu Hopian Molekyyligastronomia -sivulta.

Liity myös klubi-iltojen Facebook-tapahtumaan.


Ilmoittautuminen Helsinki:
Säilöminen: 1.3.2023
Salmiakki: 5.4.2023
Makkara: 3.5.2023


Ilmoittautuminen Turku:

Säilöminen: 1.3.2023
Salmiakki: 5.4.2023
Makkara: 3.5.2023