Ammattilaisten tarinat

Mustavalkoisessa kuvassa keittiöhenkilökuntaa.

Kuuntele, kun ammattilaiset kertovat työstään!

Hovimestari, 1950-luku
Kahvilatyöntekijä, 2000-luvun alku
Keittiöapulainen, 1940-luku
Kerroshoitaja, 2010-luku
Ostajaintarkkailija, 1950-luku
Piccolo, 1950-luku
Ravintola-apulainen kieltolain aikaan, 1920-luku
Tarjoilija, 1930-luku
Ruokatoimittaja, 2000-luku
Ruokapalveluvastava 2000-luku

 

Lyssna på: hotell- och restaurangproffsen berättar om sitt arbete!

Hovmästare, 1950-talet
Kafébiträde, 2000-talet
Köksbiträde, 1940-talet
Våningsskötare, 2010-talet
Kundkontrollant, 1950-talet
Piccolo, 1950-talet
Restaurangbiträde, 1920-talet
Servitris, 1930-talet
Matjournalist, 2000-talet
Matserveringschef, 2000-talet

 

Listen to the hotel and restaurant professionals talk about their work!

Head waiter, 1950s
Café worker, the beginning of 21st Century
Kitchen help, 1940s
Hotel housekeeper, 2010s
Inspector, 1950s
Bellboy, 1950s
Restaurant help, 1920s during prohibition
Waitress, 1930s
Food journalist, 2000s
Food Service Manager, 2000s

Lähteet:
Hotelli- ja ravintola-alan opas- ja oppikirjat
Ravintolaperinteen keruu, 1981
Hotelli- ja ravintolamuseon haastattelut ja dokumentointi

Yhteistyössä:
         

Kuuntele myös:
Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2019

Vuoden kokki 2019 Mikko Kaukonen
Vuoden tarjoilija 2019 Heidi Martikainen