Haemme keikkaopasta

Hotelli- ja ravintolamuseo on ruoka- ja juomakulttuurin erikoismuseo Helsingin Kaapelitehtaalla. Haemme monipuolisiin opastuspalveluihimme keikkaopasta. Olisitko sinä sopiva tai tunnetko jonkun, jolle voisit työstä vinkata?

Hotelli- ja ravintolamuseossa keikkaopas suorittaa näyttelyihin liittyviä opastuksia ja työpajoja pääsääntöisesti ti-pe 9–18 välisenä aikana, tarvittaessa myös muina aikoina. Vilkkain sesonki opastuksissa on keväällä ja syksyllä, heinäkuussa opastuksia ei yleensä järjestetä. Opastusten luonne on vuorovaikutteinen ja opastettavana voi olla esim. peruskoululaisia, ammattikoululaisia, työpaikkojen virkistysporukoita sekä erilaisia vapaa-ajan ryhmiä. Opastukset voivat olla myös etäopastuksia. Osa opastuksista sisältää ruoka- ja juomamaistiaisia. Opastusten lisäksi tarjoamme keikkaoppaille satunnaisesti myös muita avustavia töitä esim. tapahtumissa ja näyttelyvalvonnassa iltaisin ja viikonloppuisin.

Oppaan työ sopii erinomaisesti esim. opiskelijoille, jotka etsivät lisäansioita opintojen oheen. Etsimme ensisijaisesti oppaita, jotka pystyvät opastamaan sujuvasti sekä suomeksi, englanniksi että ruotsiksi. Katsomme eduksi esiintymistaidon, kokemuksen oppaan töistä, pedagogisen koulutuksen tai kokemuksen sekä anniskelu- ja hygieniapassit. Arvostamme mahdollisuutta sitoutua oppaan tehtäviin pidemmäksi aikaa, mielellään ainakin vuoden 2022 loppuun asti. Tehtävään annetaan palkallinen perehdytys.

Palkka: 35 € / opastus (n. 1 tunti), muut työt 12,00–15,00 €/tunti (+ mahdolliset sunnuntailisät)
Sijainti: Hotelli- ja ravintolamuseo, Kaapelitehdas, Kaapeliaukio 3, G-porras, 00180 Helsinki.

Hakemukset tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen anni.pelkonen@hotellijaravintolamuseo.fi viimeistään 6.3.2022. Viestin osoitekenttään ”Hakemus keikkaoppaaksi”. Kutsumme sopivalta vaikuttavat henkilöt haastatteluun. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Toivomme, että tehtävään valittavat henkilöt voivat aloittaa työt heti.

Lisätietoja antaa yleisötyön päällikkö Merja Nummi, merja.nummi@hotellijaravintolamuseo.fi tai puh. 044 7474 106 pe 18.2.2022 klo 10–11 ja to 24.2. klo 13–14.