Kevään 2021 ohjelmisto

Hotelli- ja ravintolamuseon kevät 2021 on täynnä herkullista ohjelmaa:

Tammikuussa

  • Ke 20.1. Virtuaalinen tasting-työpaja, yhdessä Aniko Lehtisen kanssa

Helmikuussa

  • Pe 12.2 Oispa kaljaa -yleisöopastus ja tasting
  • Ke 17.2. Suomi syö ja juo -luento: Ravintolaruokailu – yksin ja yhdessä, tutkija Sami Koponen. Yhteistyössä Helsingin työväenopiston kanssa.

Maaliskussa

  • Ke 10.3. 50-vuotisjuhlat, yhteistyössä Haaga-Helian ja Perho Liiketalousopiston kanssa
  • Ke 17.3. Suomi syö ja juo -luento: Pavun paluu – kasvisruokailu osana ruokakulttuuriamme, tutkija Maarit Knuuttila. Yhteistyössä Helsingin työväenopiston kanssa.

Huhtikuussa

  • Ke 7.4. Oispa kaljaa -yleistöopastus ja gluteenittomat oluet -tasting
  • Oluet ja keväiset makeat herkut, yhdessä Aniko Lehtisen kanssa (pvm tarkentuu myöhemmin)
  • Ke 21.4. Suomi syö ja juo -luento: Juominen ja muuttuva sosiaalisuus – mitä alkoholikulttuurimme kertoo yhteisöllisyydestä?, biletohtori, tutkija Antti Maunu. Yhteistyössä Helsingin työväenopiston kanssa.

Lisätietoja tulossa myöhemmin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Huom! Museo on suljettu 7.1.-9.2.2021 aularemontin vuoksi.