Koneen Säätiöltä jatkorahoitus Hotelli- ja ravintolamuseon Food & Future Forumille

Hotelli- ja ravintolamuseon tutkimusmatka ruoan tulevaisuuteen jatkuu vuonna 2019 Koneen Säätiön myöntämällä apurahalla. Ruoan ympäristövaikutuksiin, tasa-arvoon, ruokainnovaatioihin ja ruoan kulttuuriin pureutuva kokonaisuus koostuu sosiaalisen median keskustelualustasta, tapahtumista, työpajoista ja taiteen äärellä kohtaamisista.

Kestävää ruokakulttuuria käsitelleellä All Food, Less Waste -illalla marraskuussa käynnistetty tapahtumasarja saa jatkoa, kun maaliskuussa keskusteluun nostetaan työkulttuurin ja -hyvinvointi ravintola-alalla ja huhtikuussa tutustutaan tulevaisuuden raaka-aineisiin ja pohditaan ihmisen kykyä sopeutua ruokakulttuurin muutoksiin. ”Haluamme ei-kaupallisena toimijana nostaa keskusteluun aiheita, joita muilla foorumeilla voi olla hankalaa käsitellä”, museonjohtaja Anni Pelkonen kertoo tulevien tapahtumateemojen valinnoista.

Tarkemmat tiedot tapahtumista julkaistaan Food & Future Forumin kanavissa:

Facebook & Instagram // @foodandfutureforum

Twitter // @food_and_future

www.hotellijaravintolamuseo.fi

  

Lisätiedot:

Anni Pelkonen, museonjohtaja

anni.pelkonen(at)hotellijaravintolamuseo.fi, +358 44 747 4107

Tuotanto ja yhteistyö:

Sirpa Hickman, tuottaja

sirpa.hickman(at)hotellijaravintolamuseo.fi, +358 44 561 3300

 

Kuva: Mirella Penttilä