Poikkeuksia syksyn aukioloihin

Syksyn aikana Hotelli- ja ravintolamuseossa on tarjolla on kiinnostava luentosarja sekä tapahtumia, jotka vaikuttavat aukioloaikoihin ja pääsymaksuihin.

11.9. klo 17-20 luento: Ilmastonmuutos ja ruoka, Climate Reality Leader Anu Harkki, tilaisuuteen ja näyttelyihin vapaa pääsy

7.10. klo 17–20 tapahtumailta, museo suljettu yleisöltä: Sex, Drugs & Restaurant Work – Ravintolatyön tulevaisuus

9.10 klo 17-20 luento: Suomalainen köyhyys ja ruoka-apu, hyvinvointitutkija Tuomo Laihiala, tilaisuuteen ja näyttelyihin vapaa pääsy

6.11. klo 17-20 luento: Ruoka ja kulttuurinen muutos, akatemiatutkija Katja Uusihakala ja Matti Eräsaari, tilaisuuteen ja näyttelyihin vapaa pääsy

20.11. klo 17-20 luento: Muuttuuko ruoka? Elintarviketeknologian tutkimusprofessori emerita Kaisa Poutanen, tilaisuuteen ja näyttelyhin vapaa pääsy

16.10. klo 17-20 tapahtumailta, museo avoinna vain Fake food -tapahtumalipun ennakkoon ostaneille, osta lippu: https://holvi.com/shop/hotellijaravintolamuseo/