Tiivis tapahtumasyksy jatkaa tutkimusmatkaa ruuan tulevaisuuteen

Utelias matkamme ruuan tulevaisuuteen jatkuu vilkkaalla tapahtumasyksyllä. Helsingin työväenopiston kanssa yhteistyössä toteutettava luentosarja tarjoaa asiantuntijoiden näkökulmia ruuan kestävyyteen ja tasa-arvoon sekä ruokakulttuuriin ja teknologisten innovaatioiden rooliin tulevaisuuden ruuantuotannossa. Elokuvailloissa keskustellaan huippuajankohtaisista aiheista, maidosta ja ruokahävikistä. Luennoille ja elokuviin on vapaa pääsy, tule mukaan!

Luentosarja: Ruuan tulevaisuus

Luennot keskiviikkoisin klo 18 // Vapaa pääsy näyttelyihin ja pop-up-baari klo 17 alkaen

11.9. Climate Reality Leader Anu Harkki: ILMASTONMUUTOS JA RUOKA

9.10. Hyvinvointitutkija Tuomo Laihiala: SUOMALAINEN KÖYHYYS JA RUOKA-APU

6.11. Akatemiatutkija Katja Uusihakala & tutkijatohtori Matti Eräsaari: RUOKA JA KULTTUURINEN MUUTOS

20.11. VTT:n elintarviketeknologian tutkimusprofessori emerita Kaisa Poutanen: MUUTTUUKO RUOKA?

Museokino: Elokuvia ruuasta // Films on Food

Elokuvat keskiviikkoisin klo 18 // Vapaa pääsy näyttelyihin ja pop-up-baari klo 17 alkaen

25.9. The Milk System

30.10. Wasted! The Story of Food Waste

Muut tapahtumat

ma 7.10. klo 17.30 Sex, Drugs & Restaurant work: Ravintolatyön tulevaisuus
Burnout, päihdeongelmat ja epätasa-arvo? Häiriköivät asiakkaat? Minkälaista on 2010-luvun ravintolatyö ja miten sen tulisi kehittyä. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Palvelualojen ammattiliitto PAMin kanssa.

ke 16.10. klo 18 Fake Food – Ruokaväärennösten ilta
Kuluttajaekonomisti, tietokirjailija Mari Koistinen kertoo ruokiin liittyvien petosten monipuolisesta maailmasta ja ruokaväärennösten globaalista merkityksestä. Myös illan maistelumenun pääroolissa ovat väärennetyt raaka-aineet. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Laurea-ammattikorkeakoulun restonomiopiskelijoiden kanssa.

Seuraa Food & Future Forumia
Facebookissa
Instagramissa
Twitterissä.