Tasting-kierrokset

Tule kokemaan suomalaisen juhlaruokailun historia täysin uudella tavalla! Hotelli- ja ravintolamuseo järjestää Yhtä juhlaa -opastukseen liittyviä juomakierroksia, joilla kuullaan suomalaisen ruoka- ja juomakulttuurin muutoksista viimeisen sadan vuoden aikana maistellen samalla eri aikakausiin sopivia juomia. Miltä maistuu kieltolain aikaan ravintoloissa tarjoiltu kova tee? Entäpä 2010-luvun Ravintolapäivässä tarjoillut drinkit mehujään muodossa?

Opastettu kierros kestää noin tunnin. Voit ostaa lipun kierrokselle tastingilla tai ilman. Juoma-annokset ovat kooltaan vaihtelevia pieniä tasting-annoksia. Järjestämme kaikille avoimia kierroksia säännöllisesti. Kierroksen voi ostaa myös omalle porukalleen haluamallaan aikataululla.

Tapahtuman lippu voidaan palauttaa viimeistään 7 vuorokautta ennen tapahtuman alkua. Tämän jälkeen lippuja ei voi palauttaa eikä peruuttaa. Lippu ei ole henkilökohtainen, mutta tastinglipuissa on 18 vuoden ikäraja. Saavu paikalle ajoissa! Kierrosta ei järjestetä, mikäli osallistujia on alle 6 henkilöä – tällöin rahat palautetaan.

Alv 0 %. Hotelli- ja ravintolamuseo on voittoa tavoittelematon yhteisö, eikä peri palveluistaan arvonlisäveroa.

Seuraavat kierrokset

Lauantai 4.11.2017 klo 16:00 / Loppuunmyyty

 

Keskiviikko 22.11.2017 klo 17:00

Lipun tyyppi Hinta Kpl Ostoskori
Opastettu kierros 15€
Koriin!
Musekorttilaisen opastettu kierros 10€
Koriin!
Opastettu kierros + juomatasting 25€
Koriin!
Musekorttilaisen opastettu kierros + juomatasting 20€
Koriin!

 

Kevään kierrokset ilmoitetaan lokakuun aikana

 

Katso myös muut ryhmille järjestettävät opastukset: