Mathildan makukoulu

Draamallisessa ja toiminnallisessa makukoulussa maistellaan ja haistellaan lasten isovanhempien lapsuudesta ja nuoruudesta tuttuja makuja ja tuoksuja. Työpaja vahvistaa myönteistä ja luonnollista suhtautumista ruokaan sekä omien makumuistojen ja mielipiteiden merkitystä. Draamallinen makukoulu korostaa kestävän kehityksen mukaisia teemoja kuten satokausien mukaista ruokakulttuuria sekä omien aistien käyttöä, minkä avulla voidaan edistää hävikin vähentämistä.

Soveltuu 5-9-vuotiaille.

Työpajan kesto: noin 1 h
Kielet: suomi, ruotsi ja englanti
Osallistujamäärä: max. 20

Työpajan hinta: 80 € museolla, 100 € oppilaitoksen tiloissa.

Varattavissa ti-pe klo 9.30-15.00.

Haluatko varata työpajan ryhmällesi tai kysyä lisää, ota yhteyttä varaukset@hotellijaravintolamuseo.fi