Varattavat tilat

Hotelli- ja ravintolamuseon herkullinen ympäristö sopii erinomaisesti erilaisiin tilaisuuksiin ja unohtumattomiin juhliin.

Makuasioita-näyttelymme luontotila (max. 20 henkeä) muuntuu esimerkiksi tiimikokousten, työpajojen, neuvottelujen ja pienten luentojen pitopaikaksi. Tilaisuuden yhteydessä voitte tutustua museon näyttelyihin vaivattomasti ja ilman eri veloitusta.

Vaihtuvien näyttelyiden ja tapahtumien tila muuntuu myös moneksi, aina näyttelystä riippuen. Myös tilaan mahtuva henkilömäärä riippuu näyttelystä, istumapaikkoja maksimissaan noin 40. Tilassa on järjestetty esimerkiksi 20 hengen illallisia yksityistilaisuutena museon aukioloajan ulkopuolella.

Voit vuokrata käyttöösi myös koko museon ja järjestää yksityistilaisuuden (cocktail-tilaisuus, ei pöytäpaikkoja kaikille) noin 100 hengelle.

Järjestämme mielellämme tilaisuuteesi ohjelmaa, esimerkiksi opastuksen näyttelyihimme tai työpajan sekä ruoka- ja juomatarjoilut. Museolla on anniskeluoikeudet.

Voit myös järjestää oman näyttelysi museon näyttelyikkunassa.

Lisätietoja tilavuokrauksesta: Viestintä- ja tapahtumakoordinaattori Kaisa Möttönen, kaisa.mottonen (a) hotellijaravintolamuseo.fi / +358 44 7474109