Luontotila

Järjestä erilainen tilaisuus museossa!

Hotelli- ja ravintolamuseon Makuasioita-näyttelyn elämyksellinen luontotila muuntuu vaikkapa tiimikokousten, työpajojen ja pienten luentojen pitopaikaksi. Samalla voit tutustua museon näyttelyihin. Tila sijaitsee näytelyn yhteydessä, mutta on suljettavissa liukuovella ja kalustettavissa haluamallasi tavalla.  Järjestämme mielellämme tilaisuuteesi myös ruoka- ja juomatarjoilun tai ohjelmaa, kuten opastetun näyttelykierroksen.

Kokoustilassa käytössä:

  • Langaton nettiyhteys
  • Projektori ja ClickShare-yhteys
  • Fläppitaulu

Tilaan sopii pöytäpaikat 16 henkilölle u-muodossa, tuolipaikat 20 hengelle. Tilan koko on noin 20 neliötä.

Vuokrahinnat

Tuntihinta 60 € (minimiveloitus 2 tuntia), sis. ALV.

Hinta koskee tilan käyttöä arkisin ti-pe klo 9.15-17.45, ke klo 19.45 saakka. Viikonloppuisin +20 %. Museon aukioloaikojen ulkopuolella veloitamme lisäksi 90 € / h.

Tilavuokra-asiakkaat pääsevät vapaasti tutustumaan museon näyttelyihin.

Ohjelmapalvelut

Voit yhdistää kokoukseesi myös toiminnallisen työpajan tai opastetun näyttelykierroksen. Kierrokseen voit yhdistää myös ruoka- ja juomamaistiaisia.

Opastettu kierros museoon tai työpaja näyttelyssä on 85 €  (ALV 0 %: museo ei peri yleishyödyllisestä toiminnastaan arvonlisäveroa). Yhdelle kierrokselle tai työpajaan mahtuu max. 20 henkilöä. Isommat ryhmät jaamme useampaan opastukseen.

Varaukset ja lisätietoja

Kaisa Möttönen, kaisa.mottonen(at)hotellijaravintolamuseo.fi, P. 044–747 4109

Varauksen tilasta voi jättää myös sähköisellä lomakkeella. Otamme Teihin yhteyttä mahdollisimman pian!

Peruutusehdot

Peruutukset tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta. Peruuttamattomista varauksista peritään tilavuokra täysimääräisenä.