FOOD TATTOO -opastus

Oletko pohtinut miksi kukaan antaisi tatuoida avokadon pohkeeseensa? Saati sitten ahvenen tai lentävän karjalanpiirakan käteensä? Tai miksi ylipäätään ihmiset tatuoivat ihoonsa ruoka- ja juomamuistoja?

FOOD TATTOO — Lentävä karjalanpiirakka ja muita ruokatatuointeja -opastuksella tutustutaan tatuointeihin ja tarinoihin Meeri Koutaniemen kuvaamien ruoka- ja juomatatuointien takana. Tatuointeja on historian saatossa hankittu monista syistä. Nykyään ne ovat monelle tärkeä itseilmaisun lähde ja iholle päätyykin itselle merkityksellisiä asioita. Silti tai juuri siksi tarinat myös ruoka- ja juomatatuointien takana ovat yhtä moninaisia kuin niiden kantajat.

Opastuksen kesto noin 45 minuuttia.

Opastus voidaan toteuttaa myös etäopastuksena (Teams-alustalla).

Opastuksen hinta 85 € + pääsymaksut 6 € / hlö. Meillä käy Museokortti.

Elävöitä museokokemusta maistiaisilla

Kierros on mahdollista aloittaa tyylikkäästi klassikko-cocktaililla . Hinta 10 €/hlö (sis. ALV). Saatavilla myös alkoholittomana.

Kierrosta voi juhlistaa myös alku- tai loppukuohuviinillä. Hinta 39 €/pullo.

Voit myös pyytää tarjousta muista tarjoilusta kierroksellenne.

 

Opastusvaraus

Tällä lomakkeella teet opastusvarauksen ryhmällesi tai ilmoitat omatoimiryhmän tulosta. Ryhmän maksimikoko on 20 henkeä. Kun varaus on kirjattu järjestelmäämme, saat varausvahvistuksen sähköpostiisi. Varaus voidaan perua viimeistään 10 vrk ennen käyntiä. Sen jälkeen perutuista varauksista veloitamme 50% hinnasta. Peruuttamattomista opastuksista perimme täyden hinnan. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia. Sähköpostitiedustelut varaukset(at)hotellijaravintolamuseo.fi
    (Pyydämme ilmoittamaan ruoka-ainerajoitteet ja juomapaketeissa alkoholittomien määrän viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta. Minimitilaus 6 henkilöä.)
  • Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojaselosteestamme.