Nostalgia-opastus

Makuasioita-näyttelyssä tarjoamme erilaisia näkökulmia ruoka- ja juomakulttuuriin, mitä se on, mistä ja miten se rakentuu ja muokkautuu ja ketkä siihen vaikuttavat. Sanotaan, että makuasioista ei voi kiistellä. Niistä kannattaa kuitenkin keskustella!

Nostalgia-opastuksen aikana tutustumme valittuihin paloihin Makuasioita-näyttelystä sekä ruoka- ja juomakulttuurin värikkääseen menneisyyteen  ja herkullisiin tosielämän tarinoihin. Jokainen opastus on ainutlaatuinen sekoitus elettyä elämää ja yhteisesti koettuja muistoja. Kierroksella pääsemme myös pohtimaan, millaisen jäljen me yhdessä jätämme suomalaiseen ruoka- ja juomakulttuuriin.

Maistuvia muistoja

Viekää muistojen elävöittäminen uudelle tasolle ja tilatkaa muistelen kylkeen “Muistatko sen” -juomat, jotka nostattavat mieleen unohtumattomia muistoja. Kolmen juoman kokonaisuus sisältää reilut maisteluannokset Carilloa, bergamot-lonkeroa ja kovaa soodaa. Kaikki juomat ovat kotimaisia. K-18. Kolme kulauteltavaa yhteensä 15 €/hlö (sis. alv 24 %).

Varaaminen ja lisätietoja

Muistoja ruokkiva Nostalgia-opastus sopii kaikenlaisille muistelijoille ja ryhmille. Sen voi hyvin myös liittää osaksi työhyvinvointi- tai kehittämispäivää ja ryhmäytymistä.
Opastuksen kesto noin 1 tunti.
Opastuksen hinta arkisin 85 € / ryhmä + pääsymaksut (6 € / henkilö tai Museokortti) ja viikonloppuisin 125 € / ryhmä + pääsymaksut (6 € / henkilö tai Museokortti).
Opastuksen ryhmäkoko on maks. 15 henkeä.

Opastusvaraukset tehdään ensisijaisesti lomakkeella tai sähköpostilla varaukset(at)hotellijaravintolamuseo.fi
Lisätietoja opastuksista ja maistuvista kierroksista myös puhelimitse +358 44 747 4106.

Muutokset ja peruutukset on tehtävä viimeistään 10 vrk ennen käyntiä, tämän jälkeen perutuista varauksista veloitamme 50 %. Peruuttamattomista opastuksista perimme täyden hinnan.