Tiistaitarjotin ja perjantaipullo - opastus 70-luvulle

Muistatko, kun kokonainen broileri tuli kauppoihin? Tai kun sisäelimet olivat joka viikkoista ruokaa?

Tiistaitarjotin ja perjantaipullo -opastuksella muistellaan 1970-luvun ruokauutuuksia sekä ruoka- ja juomakulttuuria. Lähtökohtana ovat valokuvaaja Juhani Riekkolan värikkäät ja mutkattomat valokuvat, jotka on julkaistu Aamulehden Tiistaitarjotin-artikkelisarjassa. Riekkolan ruokakuvat olivat aikanaan ainutlaatuisia. Ne julkaistiin Aamulehdessä poikkeuksetta suurikokoisina ja värillisinä – ja ainoina värikuvina koko lehdessä. Juomakulttuuriin perehdytään Hotelli- ja ravintolamuseon omien kokoelmaesineiden kautta.  Lopuksi voidaan vierailla lyhyesti museon uudessa Makuasioita-ydinnäyttelyssä.

Opastuksen kesto noin 45 minuuttia.

Opastus voidaan toteuttaa myös etäopastuksena (Teams-alustalla).

Opastuksen hinta 80 € + pääsymaksut.

Elävöitä museokokemusta maistiaisilla

Opastuksella on mahdollista ostaa alkumaljat 70-luvun tyyliin. Hinta 5 €/hlö (sis. ALV).

Kierrosta voi juhlistaa myös alku- tai loppukuohuviinillä. Hinta 39 €/pullo.

Voit myös tarjousta muista tarjoilusta kierroksellenne.

Opastusvaraus

Tällä lomakkeella teet opastusvarauksen ryhmällesi tai ilmoitat omatoimiryhmän tulosta. Rajaamme ryhmien koon 15 henkeen riittävien turvavälien mahdollistamiseksi. Kun varaus on kirjattu järjestelmäämme, saat varausvahvistuksen sähköpostiisi. Varaus voidaan perua viimeistään 10 vrk ennen käyntiä. Sen jälkeen perutuista varauksista veloitamme 50% hinnasta. Peruuttamattomista opastuksista perimme täyden hinnan. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia. Sähköpostitiedustelut varaukset(at)hotellijaravintolamuseo.fi
    (Pyydämme ilmoittamaan ruoka-ainerajoitteet ja alkoholittomien määrän viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta. Minimitilaus 6 henkilöä.)