Tiistaitarjotin ja perjantaipullo - opastus 70-luvulle

Muistatko, kun kokonainen broileri tuli kauppoihin? Tai kun sisäelimet olivat joka viikkoista ruokaa?

Tiistaitarjotin ja perjantaipullo -opastuksella muistellaan 1970-luvun ruokauutuuksia sekä ruoka- ja juomakulttuuria. Lähtökohtana ovat valokuvaaja Juhani Riekkolan värikkäät ja mutkattomat valokuvat, jotka on julkaistu Aamulehden Tiistaitarjotin-artikkelisarjassa. Riekkolan ruokakuvat olivat aikanaan ainutlaatuisia. Ne julkaistiin Aamulehdessä poikkeuksetta suurikokoisina ja värillisinä – ja ainoina värikuvina koko lehdessä. Juomakulttuuriin perehdytään Hotelli- ja ravintolamuseon omien kokoelmaesineiden kautta.  Lopuksi voidaan vierailla lyhyesti museon uudessa Makuasioita-ydinnäyttelyssä.

Opastuksen kesto noin 45 minuuttia.

Opastus voidaan toteuttaa myös etäopastuksena (Teams-alustalla).

Opastuksen hinta 80 € + pääsymaksut.

Elävöitä museokokemusta maistiaisilla

Opastuksella on mahdollista ostaa alkumaljat 70-luvun tyyliin. Hinta 5 €/hlö (sis. ALV).

Kierrosta voi juhlistaa myös alku- tai loppukuohuviinillä. Hinta 39 €/pullo.

Voit myös tarjousta muista tarjoilusta kierroksellenne.