Historiallisia makuja

Kun suunnittelet teemajuhlia jonkin aikakauden tai vuosikymmenen tyyliin, voit kysyä vinkkejä Hotelli- ja ravintolamuseon tietopalvelusta. Saat meiltä ideoita muun muassa ruoka- ja juomatarjonnan sekä kattausten suunnitteluun. Voit tarvittaessa tulla itse tutustumaan lähteisiin tietopalvelussa. Halutessasi kokoamme sinulle myös toiveidesi mukaisen tietopaketin, josta veloitamme sopimuksen mukaan. Olemme koonneet joitakin vinkkejä valmiiksi:

Taste of History -tietopaketit (pdf)

Hyödynnä Hotelli- ja ravintolamuseon kokoamia nostalgisia tietopaketteja järjestäessäsi teemajuhliasi. Ruoka- ja juomavinkit on poimittu ravintolamaailmasta, mutta niitä voi soveltaa myös kotona pidettävissä juhlissa. Tietopaketin avulla järjestät hienon juhlatilaisuuden, mutta voit hyödyntää sitä arkisemmankin tilaisuuden luomisessa. Kokonaisuus sisältää ideoita myös musiikkiin, pukeutumiseen sekä kattauksiin.

Tietopaketit ovat kuvitettuja ja noin kymmensivuisia (ks. esimerkki sisällysluettelosta).

Myynnissä:

1900-luvun vaihde

Kristallien kimalletta ja pöytähopeiden hohdetta loistoillallisilla. Mitä kaikkea voidaankaan tarjota herrasväen juhlapöydässä!


1920-luku

Jazzia, polkkatukkia ja iloista kaupunkihuumaa! On kieltolain aika — uskallatko tarjota ”kovaa teetä”?


1970-luku

Astu jytämusan, leveiden kaulusten ja Kekkosen aikakauteen! Kokoonnu ystäviesi kanssa juustofonduen äärelle tai tarjoa hienoa illallinen, näillä vinkeillä se onnistuu.


1980-luku

Neonväriä päälle, kasetti pesään ja juomaksi Sininen Enkeli. Nyt bailataan city-ihmisten ja nousukauden imussa!


Tietopaketin hinta on 35 € (ALV 0 %, museon tietopalvelutuotteet eivät kuulu arvonlisäverotuksen piiriin).

Jos haluat ostaa valmiin Taste of History -tietopaketin (PDF-tiedosto) tai tarvitset vinkkejä jonkin muun vuosikymmenen juhliin, ota yhteyttä: tietopalvelu(at)hotellijaravintolamuseo.fi tai 044 747 4099 / 044 7474 108.