Artikkelit ja esitelmät

Meiltä saat toiveidesi mukaan räätälöityjä niin alan ammattilaisille kuin suurelle yleisölle soveltuvia artikkeleita ja esitelmiä ruoka- ja juomakulttuurin historiasta sekä hotelli- ja ravintolakulttuurin vaiheista. Kuvatoimitus sopimuksen mukaan.

Esimerkkejä esitelmistä/luennoista:

  • Kuohuva vuosisata. Olut itsenäisessä Suomessa. (Art Goes Kapakka, syksy 2017)
  • 100 vuotta suomalaista ruokaa (Omnian ravintolahenkilökunta, syksy 2017)
  • Kouluruokailun kehitys 100-vuotiassa Suomessa (AMKE ry, kesä 2017)
  • 100 vuotta suomalaisessa ruokapöydässä (Unilever Food Solutions, syksy 2016)
  • Kippis suomalaiselle juomahistorialle (Art Goes Kapakka, syksy 2016)
  • Viipurilaista ravintolaelämää – Anna ja Pekka Toropainen (Turun Suomenkielinen työväenopisto, syksy 2013)

Esimerkkejä artikkeleista:

  • Työvuorossa ravintola-alan naiset (Pirta-lehti, 1-2/2016)
  • Vauraampi, vapaampi ja monipuolisempi 80-luku (Vitriini-lehdessä, 5/2014)
  • Ravintola uuden ajan kynnyksellä (Vitriini-lehdessä, 8/2013)
  • Voileipäpöytä on katettu! (Pohjola-Nordenin Varsinais-Suomen ja Satakunnan piirin lehdessä, kesä 2013)
  • Ravintola-asiakas on aina oikeassa? (Töölöläinen ja Kamppi-Eira -lehdissä, syksy 2012)

Hinnat tietopalveluhinnasto mukaan.

Lisätietoja museon tietopalvelusta: tietopalvelu(at)hotellijaravintolamuseo.fi tai 044 747 4099 / 044 7474108.